Hos Saga nu

Publicerat: 2011-04-30 | 23:26:27 i - vardag
Hej, nu är jag hos Saga, ledsen för den dåliga uppdateringen. Men jag har varit ute hela dan och träffat killar och så.. Har haft det asbra iaf, hur har ni haft det idag? Nu ska vi kolla på film typ, puss!

GOOODMORGON

Publicerat: 2011-04-30 | 08:56:51 i - vardag
Hej! Idag (som ni kanske vet) så ska jag till grönan med Saga. Det kommer att bli hur kul som helst! Sen så sticker ju vi till långängen och träffar lite folk som vi känner där, nanana.. Och sen sover jag hos Saga tills på söndagen. Awesome! Kommer nog bara blogga från mobilen, men det blir iaf lite blogginlägg och så!

Vaknde nyss. Så nu har jag nästan klätt på mig, det blir nog ett par jeans och en blus. Vi får se.. Nu måste jag iaf packa väskan och kolla med Saga om hon är på G. Eller det beror på vad klockan är, hehe... Men vi hörs!


peace!

Fcking b.ä.s.t!

Publicerat: 2011-04-29 | 22:45:34 i - vardag
Tjoo breee! Idag var det min födelsedag, den var bäst som faan' Måste bara säga det, haha fick ju iaf över 100 grattis på facebook ;ddd Och imorgon är det valborg! Det äger GAAAAAAAAL1! På dagen ska jag på gröööönaan med Saga, sen drar vi till långängen och träffar lite fölk.. Sen sussar jag hos henne. B.Ä.S.T. E.V.E.R. kommer dock inte blogga så mycket :/ men aja, kyss'
Vad jag fick;
converse - beiga
två toppar
ett par ray.ban - pilotsolbrillor
jeansshorts
abercrombie and fitch - kjol och mjukisshorts
thomas sabo armband med två berlocker
och en skinnjacka.. det var allt jag fick av familjen..

kompisarna;
massa olika smågrejer, smycken, body lotion, med mera xdd'

förut innan festen

vad gör vi? NU KÖR VI!

Publicerat: 2011-04-29 | 15:50:48 i - vardag
HEEEEJ! Idag är det min födelsedag! 13.... Om 2 timmar kommer tjejerna. Så jag har en del att göra. Så jag uppdaterar och skriver vad jag har fått när dom har gått hem, okey..? puss!

Har fixat inför fredag, weey :D

Publicerat: 2011-04-27 | 21:17:04 i - vardag

Hej bloggeen! Träningen var sjukt jobbig, vi sprang, stannade kutade upp för backen ca 50 gånger. Men nu är jag bäst som klarade av allt även fast jag inte sprungit sen förra sommaren, :p Haha, kanske man får skämmas lite?

Aja, när jag kom hem så duschade och fixade jag mig.. Sen så satte sig jag, mamma och pappa och planerade inför fredag, då jag ska ha tjejmiddag för mina poolare i klassen, :D Ska bli awesome! verkligen. Jag har ett tema på tjejmiddagen också, alla ska ha en ögonmask typ, så alla kommer vara sjukt fina, tror jag? ;) Eeh, har inte så mycket mer att säga förutom att.. Jag längtar gaaaleet tills på fredag och min födelsedag och tjejmiddagen!!  pusss

anka, :p


Springa..

Publicerat: 2011-04-27 | 16:06:25 i - vardag
Hello ssnyggingar! Kom nyss hem från skolan, den var helt okej. När jag kom hem så åt jag mellis. Och nu sitter jag här. Framför datorn då..

Ikväll ska jag träna, vi ska springa spåret med fotbollen, fyy vad tråkigt. Fast det är ju jättebra för min kondition som suger.. Hehe, :s Men vi hörs sen, pusss

mmmmm......

Till träningen →→→→

Publicerat: 2011-04-26 | 18:56:21 i - vardag

Hejhej! Drar till träningen nu. Jag tror inte att jag kommer blogga när jag kommer hem, så vi hörs imorgon i stället, p→u→s→s→s

Vattenflaskan är såklart med! (ursäkta kvalitén)


Tired

Publicerat: 2011-04-26 | 16:44:31 i - vardag
Hej bloggen! Vaknade imorse av att det var så sjukt ljust i mitt rum (hade glömt att dra ner rullgardinen) och trodde att klockan var 10 och alla i min familj hade åkt hemifrån utan att väcka mig. Så jag gick upp och kollade på klockan, den var som tur bara tio i sex. Så jag gick och la mig igen.. Sen blev jag väckt och då var jag hur trött som helst! Så jag låg kvar ett tag, men sen fick jag jättebrottom. Smart.

Skolan var som vanligt, förutom att det är dansvecka så vi dansade på idrotten idag. Helt okej enligt mig. Åkte hem tillsammans med Markus och hans kompisar. Dom var lite galna, men bara lite.. När jag kom hem tänkte jag göra matteläxan som är tills på torsdag, men det blev inte riktigt så.. :/ Men jag ska göra den snart, för jag måste.. 

Klockan halv 8 ikväll ska jag på träning. Gympa/dans i Åsö. Ganska skönt att få röra sig efter hela lovet när man bara har slöat och ätit godis, ooups.

pusss

en bild på stranden i Thailand, där Helena var

Godnatt får jag väll säga

Publicerat: 2011-04-25 | 21:04:16 i - vardag
Tommy är här, Fredrik kom precis hem, det går en hockeymatch på tv:n. Har fullt upp, hörs imorgon..

Veckans blogg hos..

Publicerat: 2011-04-25 | 18:27:11 i - vardag
.. Sarah Tjulander! Kolla in där! ;)
http://sarahtjulander.blogg.se/

@ home

Publicerat: 2011-04-25 | 18:10:23 i - vardag
Heey. Kom hem klockan 3. Sen kom Helena hem samtidigt, typ. Hon har köpt saker till mig, men jag fyller år på fredag så då får jag det då. Fast jag fick 2 väskor nu. En strandväska och en liten axelväska med en elefant på, den var sööt, :p Till sig själv har hon köpt hur mycket som helst, men jag sa att jag kunde hjälpa henne att använda det, haha :D Hon blev lite ledsen över att det hade varit så bra väder här i Sverige när hon var borta, så vi satte oss i solen i 1 timme också, så nu är jag liite röd. Haha, men nu/snart ska jag käka så vi hörs!

suddig.se

Är på väg hem nu, uppdateras sen ;)

Publicerat: 2011-04-25 | 14:15:05 i - vardag

Är på väg hem nu, uppdateras sen ;)


Idag kommer hon.

Publicerat: 2011-04-25 | 10:44:12 i - vardag
Hello baby's! Hur mår ni? Själv mår jag jättebra, längtar tills klockan är typ två, för då kommer syster hem från Thailand. Haha, hur brun kommer inte hon att vara?! Men det unnar jag henne ;) Lite aviis bara, :p
Här på landet håller vi på att ta bort verandan, vi ska bygga ny. Lite tråkig och onödig info för er, menmen. Har sagt allt jag ville säga så puss på er!

har inga bilder på den här datan, så jag får ta gamla ;dd

jag.♥.dig.

Publicerat: 2011-04-24 | 19:59:37 i - vardag
Hääeeeyy babys. Vad gör ni? Själv sitter jag och kollar på hockey på tv:n. Det låter som om det ända jag gör är att kolla på tv, haha. Men så är det faktiskt inte ;qq  En till video.. ♥♥

Åker hem imorgon i stället

Publicerat: 2011-04-24 | 18:02:53 i - vardag
Hääiy. Visst sa jag att jag skulle åka hem ikväll? Iaf så ska jag sova här tills imorgon i stället. Men det blir väll bra, yo. Aja, just nu kollar jag på tv. Ishockey. Men vi hörs, puss.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!